Spring til indhold

Danida Market Development Partnerships

Nu lanceres ansøgningsrunden for 2019 med frist for indsendelse af ansøgninger fredag den 9. august 2019  

Vil din virksomhed levere på verdensmålene og samtidig lave god forretning? Så er Danida Market Development Partnerships (DMDP) en god mulighed. DMDP promoverer kommercielt orienterede partnerskaber, der bidrager til at udvikle markeder og fremme lokal økonomisk vækst og beskæftigelse i udviklingslande.

 

DMDP er nu åben for ansøgninger fra potentielle partnerskaber. Der er 100 mio. kr. til rådighed i 2019 til mellem 10-12 partnerskaber. Konceptnote ansøgerninger skal indsendes senest 9. august 2019. For at komme i betragtning skal et partnerskab som minimum bestå af en international privat virksomhed og en ikke-kommerciel partner. Én af partnerne skal være lokal. Ansøgningen skal indsendes af den ikke-kommercielle partner.

 

 

Et DMDP partnerskabsprojekt tager udgangspunkt i en innovativ forretningsidé drevet af én eller flere virksomheder, der driver ansvarlig forretning. Forretningsidéen skal understøtte lokal udvikling og bidrage til at levere på Verdensmål 8 (lokal økonomisk vækst og beskæftigelse). Derfor kombinerer DMDP partnerskaber viden, løsninger og ressourcer fra virksomheder, civilsamfundsorganisationer, erhvervsorganisationer, myndigheder og andre relevante ikke-kommercielle partnere. Det giver mulighed for både at skabe mere transformative udviklingsresultater og levedygtig forretning.

Læs mere her.

For spørgsmål vedrørende DMDP bedes der rettes henvendelse til Udenrigsministeriet - Kontor for Vækst, Beskæftigelse og Erhvervsudvikling (bvb@um.dk).